Tilausehdot kursseillemme

Huomioithan, että ostaessasi paikan kurssille, ilmoittautuminen on sitova. Ostetuista kurssipaikoista ei palauteta rahoja. 

Mikäli sinulla on allergia tai erityisruokavalio, varmistathan meiltä sähköpostitse info@pidotproductions.com, että kurssi sopii ruokavalioosi, ennen kuin ostat paikan. Kaikki kurssimme sopii kala-kasvisruokavalioon. 

Mikäli kurssille osallistuminen estyy, voit luovuttaa paikkasi toiselle henkilölle tai siirtää osallistumisesi toiseen ajankohtaan. Mikäli toivot siirtoa toiselle kurssille, ilmoitathan meille sähköpostitse info@pidotproductions.com vähintään 2 viikkoa aikaisemmin mille kurssille toivot siirtoa.  Siirron toiselle kurssille voi tehdä vain kerran. 

Mikäli osallistujamäärä kurssilla on alle neljä henkilöä, niin kurssia ei järjestetä. Ilmoitamme kurssin peruuntuessa osallistujille henkilökohtaisesti sähköpostitse. Kurssin peruuntuessa voi halutessaan osallistua mille tahansa toiselle kurssille tai saada rahanpalautuksen. Lahjakortilla varatuista paikoista ei tehdä rahanpalautuksia, mutta lahjakortin voimassaoloa jatketaan tarvittaessa.