Tervetuloa oppimaan, viihtymään ja viettämään yhteistä aikaa Pitoihin!

Järjestämme kursseja 8-20 hengen ryhmille. Kokkauskurssimme ovat inspiroiva tapa vahvistaa yhteishenkeä ja oppia luovaa tiimityöskentelyä kokkailun kautta.


Löydät alta tarjouspyyntölomakkeen. Pyydä meiltä tarjous ryhmällesi täyttämällä lomake tai lähettämällä viestin info@pidotproductions.com, ja olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!


Kaunis ja viihtyisä keittiömme sijaitsee Kampissa erinomaisten yhteyksien päässä, kivenheiton päässä metroasemalta. Pidot on mitä parhain idea ystävien ajanviettoon, työporukan virkistyspäivään, tai vaikkapa polttarijuhliin.


Kurssit

Kurssi sisältää pienen suolaisen alkupalan, opetuksen, illallisen sekä Pitojen reseptivihon. Kurssille voit tuoda omat juomat illallisen seuraksi, annamme mielellämme suositukset. Kurssit pidetään Pitojen kauniissa keittiössä Kampissa, osoitteessa Abrahaminkatu 7. 

Pidoissa näyttävä illallinen syntyy kuin itsestään yhdessä tehden! Alkuun nautimme pienen aperitivon, käymme läpi illan reseptit ja jakaudumme tiimeihin. Jokainen tiimi saa oman tehtävänsä, mutta kokkailun lomassa seurataan muidenkin tiimien touhuja. Pidoissa ruoat katetaan rennosti esille yhdellä kertaa, jolloin aikaa seurustelulle yhteisen pöydän ääressä jää runsaasti! 

Pastapidot

SOPII HYVIN KASVIS- JA VEGAANIRUOKAVALIOON 

Pastapidoissa pöytä notkuu käsin tehdystä pastasta. Kurssilla jokainen pääsee tekemään oman pastatakinan alusta alkaen. Pastat muotoillaan sekä käsin että pastakoneella. Kaveriksi tehdään nerokkaan simppeleitä, mutta sitäkin herkullisempia kastikkeita. 

ESIMERKKIMENU:
TAGLIATELLE, RICOTTA-RAVIOLIT, GNOCCHI SARDI, TÄYDELLINEN TOMAATTIKASTIKE, SALVIA-VOI, SARDELLI-KAPRISKASTIKE JA LEHTIKAALIPESTO. 

Satokausipidot

HELPOSTI MUOKATTAVISSA KAIKKIIN ERITYISRUOKAVALIOIHIN 

Ylistys kauden parhaille raaka-aineille! 3-4 ruokalajin illallinen sesongin parhaista kasviksista. 

ESIMERKKIMENU:
JAETTAVIA ALKUPALOJA KAUDEN KASVIKSISTA, KÄSINTEHTYÄ PASTAA JA NOKKOSTA, RAPARPERI- FRANGIPANEKAKKUA JA ITSETEHTYÄ JÄÄTELÖÄ. 

Italiapidot

SOPII HYVIN KASVIS- JA GLUTEENITTOMAAN RUOKAVALIOON 

Italialainen ruokakulttuuri perustuu erinomaisista raaka-aineista yksinkertaisin keinoin tehtyihin ruokiin. Italiapidoissa kokataan italialaisia suosikkeja klassikoista vähemmän tunnetuihin herkkuihin satokauden parhaita raaka-aineita hyödyntäen. 

ESIMERKKIMENU:
ITSETEHTYÄ RICOTTAJUUSTOA, PAAHDETTUJA RYPÄLEITÄ JA FOCACCIAA, TOMAATEILLA JA SARDELLILLA TÄYTETTYÄ KALAA JA SALVIAVOI-PERUNOITA, APPELSIINI-OLIIVIÖLJY- KAKKUA JA MASCARPONEJÄÄTELÖÄ 

Sichuanpidot

SOPII HYVIN KASVIS- JA VEGAANIRUOKAVALIOON 

Sichuanilainen keittiö on Kiinan tunnetuimpia ja erityisen kuulu tulisista mauistaan. Sichuanpidoissa kokataan pöytä täyteen jaettavia kiinalaisia kasvisruokia ja lisukkeita. 

ESIMERKKIMENU:
MAPO TOFUA, SICHUANILAISTA MUNAKOISOA, DAN DAN NUUDELIT, VALKOSIPULIKURKKUJA, CHILIÖLJYÄ JA PIKKELÖITYJÄ KASVIKSIA 

Tilamme

Pitojen keittiö sijaitsee kiven heiton päässä Kampin metroasemalta Hietsun torin kupeessa osoitteessa Abrahaminkatu 7.


Viihtyisässä ja kauniissa keittiössämme mahtuu kokkailemaan mukavasti jopa 20 henkeä kerralla.